Pagini

Armata israeliană: "Nicio schimbare" în instrucțiunile pentru civili în urma exploziei masive a dispozitivelor de comunicație ale membrilor Hezbollah

 


ANIMA NEWS
- În această seară (marți), IDF a organizat o evaluare generală a pregătirii armatei pe toate fronturile, cu participarea șefului Statului Major al IDF, Herzi Halevi, și a Statului Major, ca urmare a detonării în masă a a dispozitivelor de comunicație ale membrilor Hezbollah în Liban, care a rănit mii de persoane și a ucis cel puțin 9.
Purtătorul de cuvânt al IDF a încercat să clarifice faptul că, în prezent, nu există nicio schimbare în instrucțiunile comandamentului din spate frontului pentru civili și că, dacă va existăa o schimbare, cetățenii vor fi informați imediat.
Hezbollah a emis deja o declarație oficială în urmă cu puțin timp (marți), acuzând Israelul pentru explozia în masă a dispozitivelor de comunicație ale membrilor Hezbollah, care a ucis cel puțin nouă persoane și a rănit aproximativ trei mii, potrivit surselor libaneze.
În declarație, Hezbollah a afirmat că "în urma investigațiilor pe care le-am efectuat, atribuim responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat inamicului israelian. Inamicul criminal va plăti un preț pe măsură pentru această agresiune". (Anima News)