Pagini

Israel: Dezvăluiri - Unde au fost Forțele Aeriene pe 7 octombrie?

 


ANIMA NEWS
- O investigație care urmează să fie difuzată astăzi, miercuri, în cadrul emisiunii "Real Time" de pe Kan 11 al televiziunii israeliene, dezvăluie noi detalii cu privire la activitatea Forțelor Aeriene în primele ore ale zilei de 7 octombrie. La 11 luni de la 7 octombrie, această anchetă, care va fi prezentată în programul de investigații "Real Time", dezvăluie unde se aflau Forțele Aeriene în primele ore critice ale masacrului din 7 octombrie.
Ancheta dezvăluie noi detalii cu privire la lipsa de reacție a Forțelor Aeriene în primele ore ale zilei de sâmbătă, 7 octombrie, și prezintă, de asemenea, concluziile inițiale ale propriei revizuiri interne a Forțelor Aeriene, care nu au fost încă făcute publice sau împărtășite cu personalul Forțelor Aeriene.

Principalele constatări ale investigației:

1. Comandantul forțelor aeriene a fost informat cu privire la atacul de la Nova Festival abia la ora 16:20, pe 7 octombrie.

2. În dimineața zilei de 7 octombrie, forțele aeriene se aflau la cel mai scăzut nivel de alertă dintre toate unitățile.

3. Avioanele de luptă au fost desfășurate pentru a proteja activele strategice, în loc să fie trimise în zona Gaza. (Anima News)