Pagini

Organizatorii ceremoniei - 7 octombrie: Toate cele 40.000 de bilete au fost rezervate în 8 ore

 


ANIMA NEWS
- Organizatorii ceremoniei din 7 octombrie declară că toate cele 40.000 de bilete au fost rezervate de către public în opt ore de la punerea lor în vânzare. Deși ceremonia este gratuită, poliția a spus că a trebuit să fie un eveniment cu bilete pentru a preveni supraaglomerarea.
Organizatorul ceremoniei, Yonatan Shamriz, a declarat pentru Canalul 12 că speră ca autoritățile să le permită să mărească capacitatea evenimentului din Parcul Hayarkon din Tel Aviv.
Shamriz, al cărui frate Alon a fost ucis din greșeală de către trupele IDF în Gaza, împreună cu alți doi ostatici, Yotam Haim și Samar Talalka, spune că, deși ceremonia va fi tristă, emoționantă și respectată, „vrem ca oamenii să plece cu speranță”.
Shamriz subliniază că ceremonia este o inițiativă populară și va prezenta oameni din toate categoriile religioase și politice.
Vor fi ținute discursuri de către familiile îndoliate, foști ostatici și locuitori ai orașelor de la frontieră.
De asemenea, vor fi prezentate filme și vor cânta artiști de top israelieni.
Ceremonia memorială alternativă din 7 octombrie are loc în plus față de cea de stat, care a fost boicotată în mare parte de familiile ostaticilor și de locuitorii comunităților de la granița cu Gaza.
Familiile ostaticilor și ale altor victime din 7 octombrie au fost furioase de decizia guvernului de a o însărcina pe Ministrul Transporturilor, Miri Regev, cu organizarea evenimentului de stat. Regev a respins criticile ca fiind „zgomot”. (Anima News)