Pagini

SUA: Un număr israelian cu un câine dansator a ajuns în finala emisiunii "America's Got Talent” (VIDEO)

 


ANIMA NEWS
-
Roni Sagi, o dresoare de câini din Tel Aviv și Border Collie-ul ei au impresionat atât juriul, cât și publicul în cadrul concursului "America's Got Talent" (AGT). Roni și câinele ei dansator Rhythm, au cucerit multe inimi, au fost ovaționați în picioare și au avansat în finală cu interpretarea popularului cântec "What a Feeling", din filmul emblematic "Flashdance".
Sagi, care a vorbit pentru Channel 12 News, a declarat că a purtat o panglică galbenă în semn de solidaritate cu ostaticii israelieni rămași care sunt ținuți de teroriștii Hamas în Fâșia Gaza după 11 luni de război.
"Sunt atât de mândru de tine pentru că ai dedicat acest spectacol ostaticilor, fraților și surorilor noastre care au fost luați cu brutalitate din casa lor", a spus sora lui Sagi, Sol, într-o postare video a spectacolului câinelui dansator.
Judecătorul AGT Heidi Klum a descris numărul ca fiind o "performanță câștigătoare", numindu-l "spectaculos". Klum a lăudat, de asemenea, răbdarea lui Sagi în pregătirea lui Rhythm.
Judecătorul veteran și creatorul emisiunii, Simon Cowell, a lăudat numărul de dans israelian, subliniind că ar fi meritat să obțină o notă de 10 din 10 dacă ar fi fost vorba de Jocurile Olimpice.
"A fost mai bun decât orice am văzut până acum", a spus Cowell, care este cunoscut pentru onestitatea sa uneori brutală în criticarea numerelor mai puțin impresionante.
O Sagi foarte fericită își dorește ca interacțiunea ei cu Rhythm să servească drept sursă de inspirație pentru persoane din medii culturale și lingvistice diferite.
"Cred că este vorba despre a putea arăta că poți vorbi două limbi diferite și totuși să te conectezi, și sper că acesta este mesajul pe care oamenii îl vor primi, nu doar pentru acest tip de spectacol, ci pentru viață în general", a spus ea.
"Nu aș putea fi mai mândru de cel mai bun prieten al meu, care a arătat cât de frumoasă poate fi relația dintre câini și oameni. Să-l văd atât de fericit în timp ce ne facem treaba pe cea mai mare scenă din lume m-a făcut cea mai fericită persoană din lume, iar să știu că toți oamenii de acasă i-au putut vedea bucuria și au simțit-o împreună cu noi este cel mai incredibil sentiment", a declarat Sagi după ce a avansat în competiția finală.
În iunie, numărul lui Sagi cu Rhythm a devenit viral atunci când videoclipul de la concurs a devenit unul dintre primele 10 videoclipuri cu tendințe online.
"Când ai spus că, câinele tău poate dansa, el dansează de fapt mai bine decât dansatorii umani pe care i-am avut", a spus Cowell la acea vreme.
Mulți ani de antrenament dur au fost necesari pentru un număr bine coregrafiat, care a durat doar câteva minute.
Sagi a dansat timp de nouă ani înainte de a decide să treacă la "dansul câinilor". De atunci, ea a devenit din ce în ce mai populară în Israel. În 2021, ea a apărut împreună cu celălalt câine al său, Pesach, pe rețeaua publică de radiodifuziune KAN în timpul unui concurs internațional din Republica Cehă.
Sagi și Rhythm sunt programați să performeze în finala AGT de marți seară. (Anima News)