Pagini

IDF afirmă că a ucis 2 teroriști Hamas care probabil i-au ucis pe cei 6 ostatici israelieni

 

Această combinație de șase fotografii nedatate arată ostaticii, de sus în stânga, Hersh Goldberg-Polin, Ori Danino, Eden Yerushalmi; de jos în stânga, Almog Sarusi, Alexander Lobanov și Carmel Gat

ANIMA NEWS
- Purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, a declarat că cei doi teroriști care i-au ucis probabil pe ostaticii

Hersh Goldberg-Polin, Eden Yerushalmi, Ori Danino, Alex Lobanov, Carmel Gat și Almog Sarusi într-un tunel din sudul Fâșiei Gaza, au fost lichidați de forțele israeliene.
"La o zi după uciderea ostaticilor, forțele Diviziei 162 au identificat doi teroriști care ieșeau dintr-un tunel din apropiere, în zona Tel Sultan, și i-au lichidat într-un schimb de focuri", a spus Hagari într-o conferință de presă.

Doi teroriști Hamas anonimi, despre care se crede că au ucis șase ostatici israelieni în Fâșia Gaza, sunt văzuți într-o imagine difuzată de IDF pe 21 septembrie 2024. (Forțele de apărare ale Israelului)
"După ce am investigat descoperirile din tunel și echipamentul de la teroriști, am găsit ADN și mai multe obiecte care aparțineau teroriștilor pe care i-am ucis", a subliniat el.
Conform lui Hagari, descoperirile arată că cei doi teroriști se aflau în tunelul în care au fost uciși cei șase ostatici, în timpul asasinării.
"Verificăm implicarea lor în crimă", a adaugat el. (Anima News)