Pagini

Israel: Schimbări în politica de apărare a Comandamentului Apărării Civile în pregătire pentru o escaladare serioasă în nord.

 


ANIMA NEWS
- Din cauza situației de securitate, Comandamentul israelian al Apărării Civile a stabilit următoarele instrucțiuni începând de sâmbătă, 21 septembrie 2024, ora 20:30, până luni, 23 septembrie 2024, ora 18:00. Ca urmare s-a implementat o schimbare în politica de apărare a Comandamentului de Apărare Civilă în zonele Galileea Inferioară, Galileea Superioară, Golful Haifa, văile și centrul Galileei, precum și în unele localități din Golanul de Sud (Consiliul Regional Valea Iordanului), conform instrucțiunilor Comandamentului pentru Apărare Civilă.
În cadrul schimbărilor, se va impune o limitare a adunărilor la 30 de persoane în aer liber și la 300 de persoane în interior. Locurile de muncă pot fi desfășurate într-o clădire sau într-un loc din care se poate ajunge la un adăpost standard în timpul apărării, activitățile educaționale pot fi desfășurate într-un loc din care se poate ajunge la un adăpost standard în timpul apărării, iar plajele din aceste zone vor fi închise publicului. (Anima News)