Pagini

Israel: Premierul israelian și soția sa atacați verbal de tatăl unul ostatic ucis / Netaniahu: "Sunt aici pentru a salva poporul Israelului"


 ANIMA NEWS
- Sara și Benjamin Netanyahu au vizitat familia ostaticului Uri Danino, care a fost ucis în Gaza. Conversația a fost însă neplăcută pentru primul ministru și soția sa. Uri Danino a fost unul dintre militarii capturați pe 7 octombrie, iar vizita trebuia să fie relativ "sigură".
Într-adevăr, la început, tatăl celui ucis a vorbit despre necesitatea de a stabili unitatea națiunii.
Dar apoi Elhanan Danino a spus că divizarea a avut loc sub guvernarea lui Netanyahu. Și nu doar o divizare.

"Fiul meu a fost ucis în tunelul construit în timpul mandatului tău. Ai fost la putere mulți ani, betonul și dolarii au venit la Hamas în timpul mandatului tău. Gândește-te la valorile evreiești pe care le reprezinți", a spus Danino și l-a sfătuit pe Netanyahu să se închidă în biroul său timp de 10 minute pentru a reflecta mai bine.
La întâlnire a fost prezent și fratele lui Uri Danino, care a spus că Netanyahu "și-a făcut cariera" pe spinarea fratelui său.
Sara Netanyahu l-a informat pe tatăl decedatului că el spune "ceea ce îi spun alții".
Apoi, Sara și Benjamin Netanyahu au explicat familiei că Netanyahu „a fost complet singur”. Atât în SUA, cât și în fața președintelui SUA, în fața oficialilor militari și „în fața întregii lumi”
Dar asta nu a fost tot, iar prim-ministrul a spus: „Sunt aici pentru a salva poporul Israelului”. (Anima News)